У Кропивницькому нетверезий водій влаштував перегони з патрульними

Травень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

Сьогодні, 21 травня, близько 7-ї години ранку, патрульні стали свідками того, як водій Mercedes Benz, рухаючись вулицею Верхня Пермська, не надав перевагу в русі авто Opel Vectra, чим створив на дорозі аварійну ситуацію.

Коли ж поліціянти вирішили зупинити водія, він лише збільшив швидкість та почав тікати. Оскільки громадянин не реагував на спеціальні звукові сигнали, інспектори вимушені були заблокувати рух автівки. Зупинили порушника на вулиці Барвиста.

В салоні автомобіля перебували двоє громадян, один з них–18 річний водій, з явними ознаками алкогольного сп’яніння, та ще більш нетверезий пасажир, якому і належить автівка. Факт вживання алкоголю водій підтвердив, проте проходити освідування на місці та у медичному закладі відмовився.

Також кермувальник зізнався патрульним, що водійське посвідчення ще навіть не отримав.

На керманича патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП, ч.4 ст.122 ( Створення аварійної обстановки) КУпАП, ст. 122-2 (Невиконання водієм вимог про зупинку працівників поліції) КУпАП.

Право на керування передали тверезому товаришу водія.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool