У Кропивницькому нетверезий водій став жертвою ДТП

Жовтень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 656 | Коментарі: 0

Цієї суботи близько 9-ї години автопатруль отримав виклик про те, що на вулиці Яновського сталася ДТП між двома ВАЗами. 

На місце події одразу прибули патрульні. Інспектори встановили, що водій ВАЗ 2104 керував авто, не дотримався безпечних швидкості та дистанції, й унаслідок здійснив зіткнення з ВАЗ 2107.

Останній у цей момент зупинився на червоний сигнал світлофора для надання переваги іншим учасникам дорожнього руху. На винуватця ДТП інспектори склали протокол за ст.124 КУпАП.

При перевірці документів у потерпілого, окрім відсутнього полісу обов'язкового страхування, інспектори також виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти освідування на алкотестері "Драгер" на місці. Результат показав 0.79 проміле, що майже в 4 рази вище допустимої норми. Патрульні винесли горе-керманичу постанову за ч.1 ст.126 та склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП відповідно.

Загалом цими вихідними кропивницькі патрульні виявили 7 водіїв, які керували напідпитку. На кожного з них інспектори склали відповідні адмінматеріали.

❗️Нагадуємо, що водієві категорично забороняється керувати транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебувати під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції❗️

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool