У Кропивницькому нетвереза водійка намагалася втекти від відповідальності

Грудень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1127 | Коментарі: 0

Вчора, 24 грудня, близько 18-ї години вечора, інспектори помітили авто ВАЗ-21099, який рухався вулицею Верхня Пермська із вимкненими фарами. На перехресті вулиць Велика Перспективна та Верхня Пермська автомобіль зупинився.

Патрульний екіпаж наблизився до автомобіля, аби дізнатися чи потрібна водієві допомога.

Зненацька із транспортного засобу вибігла жінка із явними ознаками алкогольного сп’яніння та вдала вигляд, що немає ніякого відношення до даного авто.

Коли ж патрульні її наздогнали, та почала чинити опір: нецензурно висловлюватися в бік поліціянтів, бити їх ногами, погрожувати інспекторам розправою над їхніми дітьми.

Як з’ясувалося, у жінки було відсутнє водійське посвідчення. Транспортний засіб, зі слів порушниці, вона взяла у свого співмешканця.

Проходити освідування на стан алкогольного сп’яніння на місці та у медичному закладі жінка відмовилася.

Водійку затримали та доставили до міського відділу поліції, де на неї склали 5 адміністративних матеріалів: постанову за ч.3 ст.122 (Порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху) КУпАП ; постанову за ч.2 ст.126 ( керування т.з. особою яка не має права на керування даним т.з.) КУпАП; протокол за ч.1 ст.130 ( керування у стані алкогольного сп'яніння) КУпАП, протокол за ст. 173 ( дрібне хуліганство) КУпАП; протокол за ст.185 (злісна непокора працівникам поліції) КУпАП.

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool