У Кропивницькому не буде реклами на електричних опорах

Жовтень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1345 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 жовтня, у міській раді Кропивницького відбулося засідання комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території міста.

Комісія розглянула нові пропозиції щодо розміщенню зовнішньої реклами і переглянула продовження терміну дії дозволів, виданих раніше.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Серед нових пропозицій члени комісії підтримали лише розміщення рекламних банерів на фасадах ТРЦ “DEPO't” з боку вулиць Великої Перспективної та Преображенської.

Згоду на продовження дії дозволів комісія надала 12 сіті-лайтам та рекламним щитам, які входять до комплексної схеми розміщення зовнішньої реклами у місті. Розгляд ще трьох пропозицій відкладений до повного завершення розробки схеми розміщення реклами.

Комісією відхилила усі запропоновані варіанти, де рекламний вказівник мав би розміщуватися на опорі зовнішнього освітлення. Під час обговорення питання член комісії, заступник головного редактора ТРВК «Новий день» Юрій Яровий, запропонував винести на розгляд виконавчого комітету міської ради проект рішення про ліквідацію всієї реклами, розміщеної на опорах зовнішнього освітлення у Кропивницькому. Також комісія відмовила у встановленні рекламних щитів біля зупинок громадського транспорту.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool