У Кропивницькому навчали підлітків, як поводитися у разі виявлення вибухонебезпечних предметів

Листопад 24, 2017 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

23 листопада спеціалісти вибухотехнічного відділу поліції Кіровоградській області провели на базі Дитячо-юнацького центру «Лідер» профілактичні заняття з учнями старших класів загальноосвітнього навчального закладу № 16 та навчально-виховного об’єднання багатопрофільного ліцею № 18.

Поліцейські розпочали спілкування з дітьми розповіддю про особливості роботи свого підрозділу. Зокрема неповнолітні дізналися про те, за допомогою якого обладнання фахівці займаються пошуком та знешкодженням вибухонебезпечних предметів.

Також підлітки мали можливість побачити найбільш розповсюджені зразки боєприпасів та вибухових речовин, а вибухотехніки пояснили учням принципи їх дії та фактори ураження, детально розповіли про заходи безпеки.

«Такі зустрічі ми будемо проводити частіше і не лише в навчальних закладах міста, а й області. Адже за допомогою бесід та пояснень можемо вберегти дітей від необдуманих кроків у поведінці з небезпечними об’єктами і речовинами, щоб не допустити фатальних наслідків чи травмувань», - зазначив т.в.о. начальника вибухотехнічного відділу Руслан Якименко.

Наприкінці заходу поліцейські ще раз застерегли учнів, довели алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів і нагадали, що першочергове повідомлення про таку знахідку необхідно здійснити за номером телефону «102».

За матеріалами вибухотехнічного відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool