У Кропивницькому нагородили двох поліцейських, які врятували людське життя

Вересень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

Рятувати людські життя, це не професія, а покликання. Це твердження доводить вчинок двох поліцейських, Віктора Шестопалова та Володимира Бондаренка, які нещодавно врятували на пожежі у м. Долинській 40-річну жінку.

27 вересня в обласному Управлінні ДСНС відбулося нагородження співробітників Національної поліції Віктора Шестопалова та Володимира Бондаренка.

Подяку за високий професіоналізм, героїзм та мужність, виявлені під час порятунку людини на пожежі, висловив працівникам поліції начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. Очільник Кіровоградського гарнізону також зазначив, що поліцейські завжди можуть розраховувати на підтримку колег з пожежно-рятувальної служби.
Нагадаємо, що 9 вересня мешканці приватного сектору м.Долинської побачили, що у сусідньому будинку сталася пожежа. У цей час власники садиби – подружжя пенсіонерів, перебували у дворі, але у палаючій хаті залишалася донька, яка не могла вибратися з вогняної пастки.

Вибігши на вулицю, місцева мешканка побачила автомобіль поліції охорони та швидко пояснила, що її сусідка у біді і потребує допомоги.
Зорієнтувавшись у ситуації, старший сержант поліції, поліцейський-водій Долинського районного відділення Управління поліції охорони в області Віктор Шестопалов та його колега, сержант поліції Володимир Бондаренко, миттю опинилися поряд з місцем пригоди.
Віктор Шестопалов підставив до вікна драбину та розбив шибку. Як з’ясувалося, в будинку було сильне задимлення. Для того, аби потрапити всередину, необхідно було приглушити полум’я. Завдяки місцевим жителям поліцейські організували живий ланцюжок, по якому відрами люди подавали до будинку воду.

Збивши вогонь, Віктор Шестопалов зумів зайти до помешкання та відкрити напарнику двері. У подальшому поліцейські раз за разом поверталися до задимленої будівлі, поки нарешті у пітьмі не намацали руку жінки, яка в непритомному стані лежала на ліжку. Її якнайшвидше винесли з помешкання на свіже повітря та передали лікарям.

За свідченням медиків, поліцейські нагодилися дуже вчасно, адже рахунок у порятунку людського життя йшов на секунди. Героїчний вчинок колег з поліції було високо оцінено керівництвом пожежно-рятувальної служби, тож Віктор Шестопалов отримав медаль «175 років пожежній охороні Кіровоградщини», а Володимир Бондаренко – грамоту Управління ДСНС в області.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool