У Кропивницькому начальник ЖКГ звернувся до мешканців міста

Вересень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

Населення Кропивницького є одним з найбільших споживачів комунальних послуг. Саме від вчасно оплачених коштів за отримані послуги залежить ефективна і якісна робота підприємств - надавачів таких послуг, що в свою чергу є запорукою комфорту та сприятливих умов життя мешканців міста.

Головне управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького та підприємства-надавачі послуг (КП «Теплоенергетик», Кіровоградське ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА») звертаються до мешканців міста та інших споживачів з великим проханням – якнайшвидше та в повному обсязі провести оплату за спожиті послуги тепло-, водопостачання та водовідведення. Підприємства, в свою чергу, зобов’язуються і надалі якісно та своєчасно надавати комунальні послуги. Разом з тим, наголошуємо, що незабаром розпочнеться опалювальний сезон 2018/2019 року і для уникнення загрози відімкнення технологічного обладнання від енерго- та газопостачання, підприємствам необхідно вчасно розрахуватися за електроенергію та природний газ.

Тому, для вчасного початку опалювального сезону та стабільного його проходження звертаємося до споживачів теплової енергії терміново погасити існуючу заборгованість за послуги централізованого опалення.

Окрім того, надзвичайно важливим є розрахунок населення та інших категорій споживачів за спожиті енергоносії – природний газ та електричну енергію. Тож, щоб уникнути примусового стягнення заборгованості, просимо мешканців Кропивницького вчасно розраховуватися за житлово-комунальні послуги, погашати заборгованість за попередні періоди та не допускати накопичення заборгованості у майбутньому.

Начальник головного управління житлово-комунального господарства В. Кухаренко

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool