У Кропивницькому на зупинці громадського транспорту пограбували жінку

Жовтень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 2535 | Коментарі: 0

Сьогодні, близько 3-ї години ночі, на лінію «102» зателефонувала збентежена жінка та повідомила, що на зупинці громадського транспорту до неї підбігли невідомі особи, вирвали з рук сумку та подалися навтьоки у бік набережної річки Інгул.

Подія сталася в обласному центрі на площі Богдана Хмельницького.

Жінка розповіла інспекторам, що поверталася із заробітків з іншої країни та разом зі своєю подругою чекали на громадський транспорт, як раптом, до них підбігли невідомі та забрали сумку чорного кольору, у якій знаходилися три паспорти, гаманець з грошима в сумі 1000 російських рублів та 10 гривень.

Патрульні екіпажі та поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) одразу ж кинулася на пошуки злочинців.

Відпрацювавши територію набережної річки та прилеглі вулиці, поліцейські, помітили двох осіб схожих за описом на нападників. Побачивши службовий автомобіль, юнаки почали втікати та намагалися сховатися в чагарниках очерету, але за лічені хвилини були затримані ТОРівцями.

Грабіжниками виявилися 19-річний та 21-річний місцеві мешканці, які вже мають судимість за вчинення подібного злочину.

У ході спілкування нападники зізналися інспекторам поліції, що викрадену сумку викинули біля недобудови, забравши її вміст собі.

Також у старшого із товаришів, охоронці порядку виявили капсулу, в якій знаходився пакетик з речовиною рослинного походження зеленого кольору.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького ВП.

Наразі молодикам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool