У Кропивницькому на вулиці Яновського поліцейські виявили наркотичну речовину

Липень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1273 | Коментарі: 0

Вчора, 25 липня, близько 16 години екіпаж патрульних поліцейських здійснював патрулювання вулиці Яновського.

До патрульних звернулися небайдужі громадяни. Вони повідомили, що нещодавно бачили підозрілого чоловіка, який знаходився поруч із територією Кіровоградського слідчого ізолятора. Екіпаж попрямував у вказане місце, щоб перевірити інформацію.

На місці патрульні поліцейські виявили громадянина, який, помітивши правоохоронців, почав помітно нервуватися. Під час спілкування із поліцейськими чоловік поводився напружено, не міг пояснити свою причину перебування тут. Це стало підставою вважати, що у особи при собі можуть бути заборонені предмети або речовини.

Патрульні здійснили поверхневу перевірку особи, але при ньому нічого забороненого не виявили. Поліцейські звернули увагу на урну для сміття, біля якої перебував чоловік. На дні порожньої урни лежала пачка від цигарок. Відкривши її, правоохоронці виявили 15 ампул із речовиною, зовні схожою на наркотичну.

Перевірка анкетних даних особи показала, що раніше чоловік уже мав проблеми із законом, має декілька судимостей. На місце було викликано слідчо-оперативну групу.

Патрульні забезпечили охорону місця події. Чоловіка було передано слідчим для подальшого з’ясування обставин справи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool