У Кропивницькому на вулиці у чоловіка відібрали наручний годинник

Серпень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 679 | Коментарі: 0

Повідомлення про пригоду надійшло до Кропивницького відділу поліції на лінію «102». За інформацією правоохоронців, у вечірній час доби на одній з вулиць обласного центру у 33-річного місцевого жителя невідомий, із застосуванням фізичної сили, відібрав наручний годинник.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів за прикметами, які вказав потерпілий, працівниками карного розшуку було затримано підозрюваного. Встановлено, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 21-річний раніше судимий кропивничанин. Речовий доказ вилучено», - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Сергій Сухопар.

Особу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліцейські розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж», санкцією якої за ці дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool