У Кропивницькому на вулиці Комарова напали на жінку

Березень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1393 | Коментарі: 0

«Невідомий чоловік силою зірвав золотий ланцюжок та зник у невідомому напрямку», - таке повідомлення отримали патрульні сьогодні, 28 березня, від небайдужих громадян, що стали свідком грабежу. Подія відбулася близько 16-ї години вечора, на вулиці Комарова.

Екіпажі оперативно прибули за вказаною адресою, де на них вже чекала потерпіла. Дівчина запам’ятала прикмети грабіжника. Патрульні обстежили прилеглу територію та згодом, у дворі одного з житлових будинків, на вулиці Комарова, побачили чоловіка, схожого за прикметами.

Втім, спілкуватися з охоронцями порядку той не мав бажання і одразу вдався до втечі. Особу швидко затримали - потерпіла одразу впізнала свого нападника.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Під час поверхневої перевірки в кишені куртки 24-річного громадянина інспектори виявили золотий ланцюжок з кулоном, який належить потерпілій.

Затриманого доставили до міського відділу поліції для з’ясування обставин події.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool