У Кропивницькому на центральній площі міста провели роз’яснювальну роботу

Березень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

6 березня працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців обласного центру щодо необхідності суворого дотримання правил безпечної життєдіяльності. 

Рятувальники на площі Героїв Майдану спілкувались з перехожими, роздавали листівки із застереженнями та правилами безпеки при користуванні електричними побутовими приладами, газовим обладнанням, пічним опаленням, правилами безпеки на кризі.

Напередодні святкових та вихідних днів ще раз нагадали дорослим і юним кропивничанам про необхідність регулярної перевірки систем вентиляції, небезпеку паління у ліжку, перевантаження електромережі одночасним ввімкненням кількох електроприладів, використання газового обладнання та електрообігрівачів не за призначенням. Крім того, наголосили на неприпустимості використання для обігріву саморобних електроприладів, тривалого використання побутової техніки у так званому режимі сну, що нерідко є причиною займання у квартирах та будинках. 

Окремо увагу працівники пожежно-рятувальної служби звернули на безпеку дітей, порадили не дозволяти їм гратись сірниками й запальничками (ховати їх подалі від допитливої малечі), ніколи не залишати дітей без нагляду, а тим більше не доручати їм розпалювати груби чи каміни або наглядати за ними.

Не обійшли увагою і питання безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів, особливо у громадських місцях. Рятувальники застерегли громадян від необдуманих вчинків, зокрема порадили ні в якому разі не підбирати залишені пакети, коробки, книги, мобільні телефони, іграшки і подібне, оскільки вони можуть виявитись маскуванням для вибухівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool