У Кропивницькому на центральних вулицях відбувся рейд

Листопад 22, 2018 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

Одним із основних напрямків діяльності Служби порятунку є організація та проведення профілактичної роботи щодо запобігання надзвичайним подіям у житловому секторі.

Адже найбільш поширеною причиною пожеж чи інших подій у цьому сегменті життєдіяльності є так званий «людський фактор».

Тому превентивна робота з людьми різних вікових, соціальних груп проводиться постійно – у вигляді різноманітних акцій, навчальних заходів та безпосереднього спілкування рятувальників з перехожими на вулицях населених пунктів.

22 листопада фахівці прес-служби Управління ДСНС в області поширювали застережні листівки та проводили роз’яснювальні бесіди із мешканцями м. Кропивницький на центральних вулицях міста.

Головною темою розмови із дорослим населенням було дотримання правил безпеки під час опалювального сезону. Це стосувалось, у першу чергу, правильного використання обігрівальних приладів (тепловентилятори, електрообігрівачі, конвектори тощо) та систем опалення (печі, грубки, каміни, твердопаливні та газові котли). Крім того, рятувальники радили людям постійно контролювати стан електрики в оселі, не допускаючи можливості загоряння через коротке замикання електромережі, її перевантаження та використання пошкоджених, старих чи саморобних приладів.

З дітьми та молоддю рятувальники провели окремі бесіди щодо правил безпеки у повсякденному житті: закликали не ризикувати заради гострих відчуттів, уміти безпечно користуватись побутовими приладами та чітко знати, як діяти у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool