У Кропивницькому на території пляжу діяв мобільний консультативний пункт

Серпень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 709 | Коментарі: 0

4 серпня на березі річки Інгул у мікрорайоні Новомиколаївка м. Кропивницький педагогічні працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області розгортали мобільний консультаційний пункт з навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.

Найбільш приємний і корисний відпочинок влітку — відпочинок на природних водоймах. На жаль, статистика трагічних випадків на воді у Кіровоградській області невтішна.

Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є недотримання правил безпечної поведінки громадянами. Саме тому, при проведенні роз’яснювальної роботи серед відпочиваючих на березі річки, педагогічні працівники особливу увагу звертали на те, що перебуваючи на водних об’єктах, завжди треба пам’ятати про безпеку. Також присутнім надавали практичні поради щодо надання домедичної допомоги при отриманні теплового удару та укусах комах.

Працівники Центру надавали громадянам консультаційну допомогу щодо безпеки життєдіяльності та проводили роз’яснювальну роботу з відпочивальниками, розповсюджували пам’ятки та листівки про те, як діяти в екстремальних умовах, що робити у тій чи іншій надзвичайній ситуації.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool