У Кропивницькому на території гаражного кооперативу загорівся автомобіль

Червень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 6 разів виїздили на гасіння пожеж різного характеру.

Так, 28 червня о 17:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Незалежності смт Побузьке Голованівського району.

Як з’ясувалось на місці пожежі, зайнялось 3 м2 речей домашнього вжитку на балконі на 2-му поверху чотирьохповерхового житлового будинку. Силами вогнеборців 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 18:02 пожежу було локалізовано та о 18:04 – ліквідовано.

О 23:00 бійці 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське та місцевої пожежної команди с. Йосипівка залучались на ліквідацію загоряння бойлера «Атлант» та 4 м2 внутрішньої дерев’яної обшивки стін в літній кухні на території приватного домоволодіння по вул. Шевченка с. Йосипівка Благовіщенського району.
Вже 29 червня о 02:22 стало відомо про пожежу по вул. Автолюбителів в обласному центрі. Там, на території гаражного кооперативу загорівся автомобіль Таврія, 35 м2 старих домашніх речей та 54 м2 покрівлі 5-ти гаражів. О 03:18 пожежу було локалізовано та о 04:46 – ліквідовано. До гасіння залучалось 21 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Крім цього, силами вогнеборців 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ було ліквідовано пожежу 30 м2 сухої трави на відкритій території у с. Межирічка.
Також бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький ліквідували займання 20 м2 сухої трави по пров. Кримському та 1 м2 сміття в пластиковому контейнері по вул. Героїв України в обласному центрі.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool