У Кропивницькому на систематичних хабарях викрили податківця

Червень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України у межах протидії корупції викрили на систематичних хабарях начальника відділу обслуговування платників податків та надання адміністративних послуг одного з підрозділів податкової інспекції Головного управління ДФС в Кіровоградській області.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець за різні суми неправомірної вигоди продавав інформацію із закритих баз даних щодо військовослужбовців, зокрема учасників АТО. Також зловмисник збував відомості про підрядників, які проводять ремонтні роботи на територіях військових частин у регіоні.

Співробітники СБУ задокументували декілька фактів протиправної діяльності податківця.
Правоохоронці затримали посадовця на одній з міських вулиць неподалік робочого місця після одержання чергової суми хабаря та передачі флеш-носія з конфіденційною інформацією.
У межах відкритого кримінального провадження вирішується питання щодо повідомлення фігуранту провадження про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу.
Заходи з викриття та затримання зловмисника проводилась спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованим у м.Миколаєві.
Тривають невідкладні слідчі дії.

Прес-група Управління СБ України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool