У Кропивницькому на «Шкільному» створили книжкову виставку-інсталяцію

Грудень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1305 | Коментарі: 0

Погода на вулиці не сприяє вечірнім прогулянкам. Новини по ТБ не завжди хороші. Хочеться чогось приємного і теплого. В нагоді стане цікава книга.

Колектив філії №8, що на «Шкільному», з вигадкою та фантазією створив книжкову виставку-інсталяцію «Зима – час для читання», де гості можуть потрапити під хуртовину із різнокольорових сніжинок-витинанок, полюбуватися на креативну ялинку.

В розділі «Гарячі новинки для холодних днів» ми пропонуємо користувачам познайомитися з книгами, що лише недавно надійшли до книгозбірні.

«Поетична завірюха» закружляє у танку поезій на любий смак, як наших місцевих авторів, так і з усієї України.

Книги з народознавства у розділі «Магія зимових свят» налаштують кожного на святкову хвилю, адже з зимовими місяцями пов’язано чи не найбільше народних свят.

«Книжковий снігопад» засніжить книгами, які варто читати взимку, аби знайти в душі гармонію і мати гарний настрій.

Щиро запрошуємо всіх бажаючих на гостину, щоб з вибраною книгою та горнятком ароматної кави, відігрітися біля «книжкового каміну».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool