У Кропивницькому на ринку зав’язалася бійка

Квітень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Під час конфлікту, причиною якого стала нібито співмешканка зловмисника, він завдав 40-річному кропивничанину травм голови. За вчинене особі загрожує до 8 років позбавлення волі.

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення з обласної лікарні про доправлення чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями.

«За добу працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний раніше судимий місцевий житель. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Попередньо встановлено, що конфлікт виник на одному з ринків між місцевими жителями, через співмешканку молодшого чоловіка. Він взявся захищати жінку і між опонентами зав’язалася бійка. Під час з’ясування стосунків один із чоловіків завдав іншому тяжких травм голови.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool