У Кропивницькому на річці Інгул відбулось тренування водолазно-рятувального відділення (ФОТО)

Червень 12, 2020 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

З метою недопущення нещасних випадків на воді Управлінням ДСНС України у Кіровоградській області вживаються заходи щодо забезпечення безпеки населення на водних об’єктах області.

Зокрема фахівці Управління та районних підрозділів у період активного відпочинку посилюють масово-роз'яснювальну роботу щодо необхідності суворого дотримання правил безпеки на воді із розповсюдженням листівок застерігаючого змісту. Залучаються до попереджувальної роботи і місцеві засоби масової інформації, і волонтери.

Ґрунтовно готуються до купального сезону і водолази-рятувальники. 12 червня
у Кропивницькому на річці Інгул відбулось спільне тренування фахівців водолазно-рятувального відділення з групою рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області, під час якого відпрацьовано комплекс дій під час рятування потерпілих на водних об’єктах та надання домедичної допомоги.

 Кропивницькому на річці Інгул відбулось тренування водолазно-рятувального відділення

 Кропивницькому на річці Інгул відбулось тренування водолазно-рятувального відділення

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool