У Кропивницькому на площі Героїв Майдану знову мітингували (ФОТО)

Травень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

Сьогодні,18 травня, у Кропивницькому на площі Героїв Майдану відбулася акція під назвою «РНС боротьба триває», яку провели прихильники ПП «Рух Нових Сил» та М.Саакашвілі

Учасники акції прийняли участь у обговорення подальших дій партії «Рух Нових Сил» на території Кіровоградської області, протест проти політики Президента Порошенка вимагання відставки Порошенка та обговорення кандидатів від демократичних сил на вибори Президента України.

Учасники акції обговорили кандидатів, яких вони планують запропонувати для всеукраїнського обговорення на пост Президента України від Кіровоградської області. Було запропонований наступний список кандидатів від нашої області: Юрій Деревянко, Степан Хмара, Дмитро Ярош, Тарас Шевченко та Анатолій Гриценко. Всі кандидатури будуть висунуті на обговорення і спільними зусиллями в майбутньому демократичні сили планують висунути одного кандидата. Також організатор акції нагадав присутнім, що і надалі триває збір підписів серед народних депутатів ініційований ПП «Рух Нових Сил» за імпічмент Президента України П.Порошенко.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool