У Кропивницькому на Новомиколаївці відбувся рейд (ФОТО)

Липень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1558 | Коментарі: 0

Фахівці Служби порятунку Кіровоградської області постійно проводять профілактичну роботу щодо запобігання пожежам у побуті, охоплюючи усі населені пункти Кіровоградщини та мікрорайони у містах.

Мета даних заходів – розповісти якнайбільшій кількості громадян різних вікових, соціальних категорій про правила безпеки у повсякденному житті.

Так, 7 липня рятувальники роз’яснювали, як уникнути пожеж та інших надзвичайних подій, мешканцям великого мікрорайону в м. Кропивницькому – Новомиколаївка. Даний житловий масив характеризується поєднанням приватного житлового сектора та багатоповерхівок, а також дитячих освітніх закладів та об’єктів інфраструктури. Традиційно надзвичайники починають розмову із громадянами із запитань, чи знають вони, як запобігти пожежам у побуті, екосистемі та як діяти при виявленні предметів, зовні схожих на боєприпаси часів Другої світової війни. Зазвичай, як свідчать опитування, люди володіють теоретичними знаннями щодо правил поведінки у побуті. Проте рятувальники додатково наводять статистику пожеж та нагадують про те, що обережність та розумне ставлення до безпеки у своїй оселі, на обійсті не є зайвим. Особливо це стосується стану електропроводки в будинках, електропобутових приладів тощо. Крім того, діти, люди похилого віку, одинокі літні громадяни, люди з обмеженими фізичними можливостями та представники неблагополучного в соціальному відношенні прошарку населення становлять групу ризику, оскільки вони найчастіше стають мимовільними винуватцями пожеж. Тож рятувальники закликали не залишати їх без нагляду.

Для максимально надійного засвоєння інформації рятувальники завжди роздають громадянам ілюстровані листівки із правилами пожежної безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області

У Кропивницькому на Новомиколаївці відбувся рейд (ФОТО)

У Кропивницькому на Новомиколаївці відбувся рейд (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool