У Кропивницькому на Набережній знову намагалися викрасти паркан

Січень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Патрульні «на гарячому» затримали зловмисників, які намагалися зняти металевий паркан, що на Набережній

Вчора, 15 січня, близько 22-ї години вечора, інспектори отримали інформацію про те, що в центральній частині міста, на території Набережної, чути металевий гуркіт.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульній поліції Кіровоградської області

Охоронці порядку миттю приїхали за вказаною адресою, та побачили двох громадян, віком 31 та 35 років, які стояли біля металевого паркану Набережної, в руках чоловіки тримали кувалду та монтувалку. 

Поряд з чоловіками знаходився автомобіль Skoda. Під час поверхневого огляду салону, патрульні виявили ножівку по металу та ще одну кувалду. Зняти металеву огорожу зловмисники не встигли, на металевому паркані вони зробили лише невеликі надрізи. Охоронці порядку затримали зловмисників, викликали на місце події слідчо-оперативну групу, та почали шукати камери відеоспостереження на прилеглих будівлях, які б могли зафіксувати склад злочину. Зрештою, камери відеофіксації таки знайшли на будівлі податкової інспекції. Відео, на якому видно, як двоє громадян намагаються зняти паркан, передали слідчим.

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool