У Кропивницькому на хабарі викрито службовців слідчого ізолятора

Січень 21, 2020 | Новини | Переглядів: 1533 | Коментарі: 0

Співробітниками прокуратури Кіровоградської області на систематичному отриманні неправомірної вигоди викрито службовців медичної частини Державної установи «Кропивницький слідчий ізолятор».

Вказаний факт виявлено прокуратурою під час планових чергових перевірок державної установи.

За версією слідства, службові особи медичної частини вимагали та отримували від ув’язнених грошові кошти за надання неправдивих довідок про наявність у них тяжких захворювань, які у подальшому можуть бути підставою для їх звільнення від відбування покарання через хворобу, тобто на підставі ст. 84 Кримінального кодексу України.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч.1 ст 368 Кримінального кодексу України, тобто прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди, або прохання надати таку вигоду для себе чи третьої особи за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду.
Триває досудове розслідування.

Стан законності у державній установах виконання покарань Кіровоградщини перебуває у полі посиленої уваги працівників та керівництва прокуратури області.

У Кропивницькому на хабарі викрито службовців слідчого ізолятора

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool