У Кропивницькому на хабарі викрито посадовця Департаменту охорони здоров’я ОДА

Лютий 16, 2021 | Новини | Переглядів: 1451 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури задокументований факт вимагання неправомірної вигоди начальником одного із відділів Департаменту охорони здоров’я Кіровоградської облдержадміністрації (ч.3.ст. 368 КК України)

Неправомірну вигоду у сумі 500 доларів США посадовець вимагав від фізичної особи за вирішення питання щодо подальшого працевлаштування в одному із медичних закладів області. 

Операцію з викриття було проведено сьогодні, 16 лютого 2021 року, спільно з слідчими слідчого управління ГУНП в Кіровоградській області та працівниками Управління стратегічних розслідувань у Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

За даними слідства, неправомірну вигоду у сумі 500 доларів США посадовець Департаменту охорони здоров’я вимагав від фізичної особи за вирішення питання щодо подальшого працевлаштування в одному із медичних закладів області.

Викрито чиновника «на гарячому», у службовому кабінеті, безпосередньо під час передачі грошових коштів.
Наразі фігуранта справи затримано у порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу.

Тривають першочергові слідчі дії.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool