У Кропивницькому на «гарячому» спіймали крадія телефонного кабелю

Вересень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 632 | Коментарі: 0

В обласному центрі о 10 годині ранку 6 вересня наряд поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю підприємства зв’язку, колодязь із комунікаціями якого знаходиться на околиці міста.

Прибувши на місце події, наряд поліцейські почали відпрацювання території та поблизу лісосмуги помітили чоловіка, руки та одяг якого були забруднені мастилами. 

Працівники поліції охорони провели поверхневий огляд особи, під час якого в сумці виявили канцелярський ніж і плоскогубці, а неподалік – у заростях кущів змотаний телефонний кабель довжиною 50 метрів.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особу правопорушника встановили, ним виявився 36-річний місцевий житель.

Наразі за цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених затриманим збитків.
Попередньо дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

За матеріалами
управління поліції охорони
в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool