У Кропивницькому на «гарячому» спіймала двох злодіїв

Травень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

Одного з чоловіків поліцейські застали просто на стовпі, звідки він намагався злізти. Також неподалік місця злочину зупинили і його товариша, який у сумці сховав відрізаний дріт.

Напередодні близько 1-ї години ночі наряд батальйону поліції охорони здійснив виїзд на повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності лінії телефонного кабелю біля житлового будинку, розташованого на околиці міста.

Прибувши за адресою, поліцейські побачили чоловіка, який намагався злізти зі стовпа. Під час проведення поверхового огляду у кишені куртки порушника виявили плоскогубці та шматки кабелю.

При обстеженні прилеглої території правоохоронці неподалік побачили ще одного невідомого, який поводився знервовано, одяг і руки у чоловіка були забрудненими. На запитання про мету перебування на даній вулиці, незнайомець не дав відповіді. При проведенні поверхневого огляду у громадянина виявили 25 метрів змотаного кабелю у сумці.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Зловмисниками виявилися місцеві жителі, 27 та 30 років.

Одного з чоловіків поліцейські застали просто на стовпі, звідки він намагався злізти. Також неподалік місця злочину зупинили і його товариша, який у сумці сховав відрізаний дріт.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків. Особам інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool