У Кропивницькому на березі річки Сугоклія відбулася рейдова перевірка (ФОТО)

Червень 17, 2022 | Новини | Переглядів: 2413 | Коментарі: 0

Співробітники ГУ ДСНС в області спільно з працівниками патрульної поліції провели профілактичний рейд у парку Перемоги м. Кропивницький, під час якого поспілкувалися з відпочивальниками на березі річки Сугоклія та нагадали правила безпеки і попередили про трагічні наслідки нехтування ними.

 на березі річки Сугоклія відбулася рейдова перевірка

 на березі річки Сугоклія відбулася рейдова перевірка


Організатори рейду пояснили кропивничанам, що купатись можна, якщо температура води не нижча 18ºС і тільки у дозволених місцях, закликали не поєднувати відпочинок на воді із вживанням алкогольних напоїв, порадили дорослим не випускати з поля зору дітей. А дітям і підліткам пояснили, що, йдучи до річки, необхідно обов’язково запитати дозволу батьків. Шукати розваг, на зразок стрибків з круч, скелястих берегів або мостів, теж забороняється. Нагадали школярам і про інші правила безпеки на воді, адже відповідальність за власне життя потрібно відчувати вже з дитинства.

Усім відпочивальникам працівники Служби порятунку та поліцейські надали застережні листівки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool