У Кропивницькому на Балашівці відбувся рейд (ФОТО)

Грудень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1266 | Коментарі: 0

Однією з найпоширеніших причин виникнення пожеж у житловому секторі в зимовий період є порушення громадянами правил пожежної безпеки при експлуатації обігрівачів та систем опалення.

Рятувальники Кіровоградщини докладають максимум зусиль для попередження вогневих випадків в оселях жителів, а також травмування та загибелі людей на них.

Тому одним із ефективних способів запобігання пожежам є проведення профілактичних відпрацювань населених пунктів області з метою нагадування та роз’яснення правил життєдіяльності. 

27 грудня фахівці Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців приватного житлового сектора мікрорайону Старої Балашівки у м. Кропивницький. Під час розмов з людьми рятувальники наголосили на необхідності відповідального ставлення до власної безпеки та свого майна. Основними причинами пожеж є необережне поводження з відкритим вогнем (використання свічок, паління у ліжку, розпалювання груби) або ж через використання несправних електричних приладів обігріву чи порушення правил експлуатації пічного опалення, несправностей систем вентиляції.

Фахівці рятувальної справи також закликали жителів обласного центру бути пильними й обережними у питаннях безпеки під час святкування Новорічних та Різдвяних свят, зокрема дотримуватись правил пожежної безпеки при встановленні ялинки як штучної, так і живої, при використанні хлопавок, бенгальських вогнів, піротехнічної продукції, електричних гірлянд. Рятувальники зауважили батькам про необхідність дбати про безпеку дітей під час канікул та свят і нагадали номери екстрених служб на випадок надзвичайної події.

У ДСНС України у Кіровоградській області

 У Кропивницькому на Балашівці вілбувся рейд (ФОТО)

У Кропивницькому на Балашівці вілбувся рейд (ФОТО)

У Кропивницькому на Балашівці вілбувся рейд (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool