У Кропивницькому може з`явитися котеджне військове містечко

Вересень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

У Кропивницькому з’явилася перспектива побудови військового котеджного містечка.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Рішення “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по м. Кропивницький”, яким запускається процес облаштування житла для військовиків міська рада прийняла сьогодні, 16 вересня. 

 Планується, що на земельній ділянці понад 20 гектарів, яка належить Міністерству оборони Україні і розташована поряд з аеродромом буде зведено близько 1200 житлових квартир. Це має повністю забезпечити потребу військовослужбовців у житлі: як тих, хто перебуває на квартирній черзі, так і контрактників.

 Для координації усіх дій, пов’язаних із реалізацією цієї програми у Кропивницькому створений оперативний штаб, повідомив заступник міського голови Олександр Грабенко.   

- Ми маємо докласти усіх зусиль, щоб повністю реалізувати такий амбітний проект у нашому місті, - наголосив міський голова Андрій Райкович. – По-перше, це величезні інвестиції, які прийдуть в економіку обласного центру з державного бюджету, оскільки замовником будівництва виступає Міністерство оборони, по-друге, проект дозволить вирішити важливу соціалну проблему в регіоні – забезпечення наших “кіборгів” житлом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool