У Кропивницькому молодіжна організація набирає команду

Лютий 15, 2018 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Міжнародної молодіжної організації AIESEC запрошує до себе у команду кропивничан. Global Leader - це програма розвитку лідерства серед молоді, шляхом реалізації соціальних проектів.

Що дасть AIESEC майбутнім учасникам?

Команда

Беручи участь у програмі Global Leader, ти працюєш у команді студентів, вчишся взаємодіяти з абсолютно різними типами людей, досягаєш поставлених цілей.

Проектна діяльність

Самостійно пройти всі етапи реалізації міжнародного проекту, від планування до реалізації та його оцінки.

Професійний досвід

Університет у сучасних реаліях, на жаль, не може надати молоді необхідні практичні навички для професійної самореалізації. AIESEC протягом проекту дасть можливість спробувати себе в абсолютно різних сферах діяльності — маркетинг, HR, міжнародні відносини, продажі, організація “івентів”, менеджмент тощо.

Особистісній розвиток

Завдяки діяльності у проекті, роботи над собою, виходу із зони комфорту, а також циклу конференцій і семінарів, ти починаєш краще розуміти себе, свої цінності, слабкі та сильні сторони.

Практика англійської мови

Англійська - офіційна мова AIESEC. Займаючись організацією міжнародного проекту, беручи участь у конференціях, ти постійно спілкуєшся із молоддю різних країн і знаходиш друзів по всьому світові.

Не пропустіть цю можливість прокачати себе, отримати досвід роботи та занести до свого резюме пункт «Роботи в найбільшій молодіжній організації в усьому світі AIESEC».

Долучайтеся до AIESEC. Заповнюй анкету.Організатори зв’яжуться з автором анкети. Реєстрація за посиланням: http://aiesec.ua/youth/join-aiesec/ 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool