У Кропивницькому молодь ознайомили з умовами конкурсу на службу в поліцію

Березень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

16 березня представники сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Нацполіції області та відділу організації профорієнтації Кіровоградського обласного центру зайнятості провели зустріч зі студентами Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

У ході спілкування присутнім роз’яснили порядок проведення конкурсу на службу в поліції, за допомогою мультимедійної презентації детально довели вимоги щодо етапів конкурсів на заміщення вакантних посад поліцейських.

Також під час зустрічі студентів було поінформовано про заплановані найближчим часом набори на вакансії поліцейських та надано контактні телефони сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських УКЗ ГУНП в області для зворотного зв’язку і отримання додаткової інформації особами, які виявлять бажання взяти участь у конкурсах.

Управління кадрового забезпечення поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool