У Кропивницькому містяни незадоволені відсутністю облаштованих зупинок (ФОТО)

Травень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1656 | Коментарі: 0

Кропивничани у соцмережах жваво обговорюють, що в нашому місті замало облаштованих зупинок громадського транспорту, повідомляє FOTOINFORM.NET

Цього разу містяни обговорюють зупинку у центрі міста біля центрального ринку. На днях коли були зливи, кропивничани на зупинці ховалися хто, як міг. І хоча невелика зупинка в цьому місці є, але для всіх охочих сховатися від дощу та негоди місця там немає. А в тому місці, де зупиняються маршрутки, там зовсім немає облаштованої зупинки. Що місцева влада цього не бачить? Для магазинів, кіосків, виносної торгівлі місце знайшлося. Але зробити велику зупинку у центрі міста, де великий пасажиропотік, чомусь не можуть.

«Центр міста, зупинка центральний ринок.Дощ льє "як з відра".Влада міста — до вас питання — чому людям нема де сховатись від дощу????? Коли буде зупинка???», - про це пише кропивничанка у соцмережі.

ФОТОИНФОРМ писав вже, що У Кропивницькому на зупинках не всім вистачає місця

Кропивницький, містяни незадоволені, відсутністю облаштованих зупинок (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool