У Кропивницькому містян запрошують відсвяткувати Новий рік «за старим стилем» (ВІДЕО)

Січень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

16 січня в театрі ім. Кропивницького відбудеться концерт «Щедрик щедрівочка» від Державного академічного Волинського народного хору: самобутність багатої української культури у всьому своєму різнобарв’ї. Початок заходу о 18:30.

Святкування Нового року в Україні завжди супроводжувалося народними гуляннями, «щедрим» сімейним столом з багатьма стравами та щедруваннями. Державний академічний Волинський народний хор запрошує містян відсвяткувати Новий рік «за старим стилем» по-українськи

 Концерт «Щедрик щедрівочка» - це народна пісня, танок та інструментальна музика, сплетені у барвистий вінок вокально-хореографічних композицій та етнографічних картин. А артистичний склад налічує 65 чоловік!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool