У Кропивницькому міська влада завжди готова до діалогу з підприємцями,- Андрій Паливода (ВІДЕО)

Серпень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Сьогодні, 29 серпня, у міськраді Кропивницького відбулася прес-конференція начальника управління економіки Андрія Паливоди, яка була присвячена питанням розвитку підприємництва і підприємницької діяльності .

Можна сказати, що у Кропивницькому ефективно долаються адміністративні перешкоди, - наголосив Андрій Поливода.

- Продовжує і постійно удосконалює свою роботу наш Центр надання адміністративних послуг. На сьогодні через ЦНАП надається 133 адміністративні послуги. У 2017 році і за рахунок коштів субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвиту окремих територій та коштів міського бюджету планується проведення робіт, пов'язаних зі створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг у форматі "Прозорий офіс".

Андрій Паливода також звернув увагу, що управління економіки розробило Порядок використання коштів на фінансово-кредитну та інвестиційну підтримку суб’єктів підприємницької діяльності м. Кропивницького на часткову компенсацію відсотків за кредитами, які отримані в банківських установах на реалізацію інвестиційних проектів.

У листопаді поточного року у Кропивницькому планується проведення галузевої сесії муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST», яка буде присвячена розвитку підприємництва в обласному центрі. На форум планується запросити представників міжнародних фінансових організацій та інвестиційних проектів, які співпрацюють з бізнесом.

Міська влада завжди готова до подальшого діалогу з підприємцями, представниками громадських організацій. Адже така співпраця є взаємовигідною для обох сторін та сприятиме розвитку нашого міста та області, наголосив Андрій Паливода.

наголосив Андрій Паливода.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool