У Кропивницькому міська рада виділяє кошти на підтримку учасників АТО та членів їх сімей (ВІДЕО)

Жовтень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міськраді діє програма підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей.

Сьогодні, 10 жовтня. під час прес-конференції у міськраді про виконнання цієї програми розповіла  журналістам місцевих ЗМІ начальниця відділу соціальної підтримки населення міської ради Кропивницького Юлія Вовк

За інформацією Юлії Вовк, головними завданнями Комплексної програми є надання соціальної допомоги та підтримки учасникам АТО, членам сімей загиблих, військовополонених та зниклих безвісти учасників АТО під час виконання військових обов’язків

Юлія Вовк  звернула увагу, що щомісячна матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань надана 46-ти сім'ям загиблих учасників антитерористичної операції, яким станом на 30 вересня 2017 року вже виплачено 152,225 тис. грн. Щомісячна матеріальна допомога у сумі 519,0 тис. грн. виплачена і 40 дітям загиблих учасників антитерористичної операції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool