У Кропивницькому міська рада готує повторне звернення до Кабінету Міністрів України

Червень 14, 2021 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

У міській раді готують повторне звернення до голови ОДА, Кабінету Міністрів України з проханням переглянути норму, що вимагає перевозити в громадському пасажирському транспорті лише пасажирів по сидячих місцях.

Таке доручення надав міський голова Андрій Райкович під час щопонеділкової апаратної наради сьогодні, 14 червня.

Нині Кропивницький, які вся Україна, перебуває в «зеленій» епідеміологічній зоні, тож послабити карантинні вимоги до перевезень цілком логічно, переконаний міський голова.

Через достатньо суворі обмеження для громадського транспорту, у Кропивницькому склалася надзвичайно напружена ситуація з пасажирськими перевезеннями і міська економіка безболісно реагує на такі навантаження.

- Ми зі шкіри лізли, щоб створити у Кропивницькому сучасний парк нового великовмісного транспорту, зруйнувати монополію приватних перевізників. Але, створивши комунальне підприємство, на превеликий жаль, несемо величезні збитки. Наповнення тролейбусів і автобусів мінімізоване, - прокоментував Андрій Райкович. - Народ стоїть на зупинках. Мерзнув взимку, тепер під дощем чи під сонцем.

Підприємство не зводить кінці з кінцями, бо в місті 80 тисяч пільговиків, 17 тисяч із них - пенсіонери за віком, на яких Уряд не виділяє жодної гривні компенсації за безкоштовний проїзд. Вся країна вже у “зеленій зоні”. Якщо дотримуватись правил, їздити в масках, у напівзаповнених автобусах і тролейбусах - зможемо відчутно виправити ситуацію.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool