У Кропивницькому міська рада формує молодіжний кадровий резерв

Листопад 04, 2016 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

Із 3 листопада 2016 року у Кропивницькому діє Експертна рада з питань добору та формування кадрового потенціалу міської ради.

На своєму першому засіданні Експертна рада заслухала кандидатів до Молодіжного кадрового резерву, які запам’яталися своїми змістовними виступами та яскравими презентаціями.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Це креативні та активні молоді люди, які прагнуть змінити світ на краще, служити громаді та знайти себе на службі в органах місцевого самоврядування.

Найяскравішими представниками такої молоді виявилися Яна Сапожнікова та Павло Дзюба. Але не менш вдало, презентували свої теми Олександра Філімончук та Сергій Костенко.

У своїх презентаціях потенційні службовці підняли актуальні для громади питання питання патріотичного виховання, реалізації молодіжної політики, виховання культури у громадян та створення культурно-освітнього центру для дітей з особливими потребами у Кропивницькому.
Члени Експертної ради відзначили велику зацікавленість молоді у просуванні проектів та отриманні реальних результатів, як вже сьогодні, так і у довгостроковій перспективі. Тож їхня участь у засіданні Експертної ради, а у подальшому і зарахування до молодіжного кадрового резерву – це по суті маленький але впевнений «Перший кар’єрний крок» для молодих і перспективних людей
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool