У Кропивницькому мешканців міста запрошують на майстер-класи

Лютий 20, 2017 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

20 лютого 2017 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер-клас із виготовлення аплікації з кольорового паперу «Весна наближається», на якому ви зможете власними руками створити листівку.

Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

21 лютого 2017 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер - клас із образотворчого мистецтва «Зимові фантазії», на якому учасники заходу будуть створювати живописні ескізи за власною уявою.
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Василь Коваль – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»
23 лютого 2017 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер – клас із виготовлення оберегу. Учасники майстер-класу дізнаються різноманітні цікавинки про вишивку, конкретні поради щодо застосування технік вишивки та отримують практичні навички вишивання.
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Вікторія Шкабой – вишивальниця

23 лютого 2017 року об 11.00 відбудеться безкоштовна презентаційна пішохідна екскурсія по місту «Прогулянка старим містом», під час якої учасники екскурсійної подорожі зможуть ознайомитися з унікальними зразками старовинної архітектури історичної частини міста.
Запрошуємо усіх містян, небайдужих до пізнання історії рідного міста, працівників музейних установ та інших закладів культури, викладачів навчальних закладів, гостей нашого міста, тощо долучитися до цікавої подорожі старим містом.
Місце та час збору усіх бажаючих - о 10.45 біля приміщення обласного художнього музею.
Проводить: Олег Юрченко – завідуючий відділом туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи обласного художнього музею

24 лютого 2017 року буде розгорнуто експозицію до 100-річчя з дня народження української художниці Тетяни Яблонської (1917-2005) «Дзеркало епохи: Тетяна Яблонська». Ви зможете побачити твори, славетної української мисткині, які дають можливість оцінити талант художниці та епоху, в яку вона жила

24 лютого 2017 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер - клас із образотворчого мистецтва «У світі тварин», на якому ви зможете познайомитись з деякими прийомами та методами малювання представників фауни.
Вартість участі у майстер-класі – 21 грн.
Проводить: Анатолій Кімнатний – завідуючий відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

 

Адреса музею: м. Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60.  Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool