У Кропивницькому мешканці скаржаться на зависокі ціни на свіжі овочі

Липень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

Вчора, 19 липня, на ринках міста Кропивницький не дешевшають, а навпаки дорожчають овочі, повідомляє FOTOINFORM.NET

Вчора на ринку біля автовокзалу дрібні помідори коштували від 26-28 гривень за кілограм, а помідори середнього розміру коштували 30-38 гривень за кілограм. Вже закінчується липень місяць, але ціни не знижуються на свіжі овочі. Закрутка овочів на зиму в цьому році буде дорога.

Гарного вибору огірків учора на ринку не було. Були дуже великі перезрілі огірки по 10-14 гривень за кілограм, а маленькі огірки коштували від 12-14 гривень. Кукурудзу продавали по 8 -11 гривень за качан, також подорожчав щавель, його пропонували купити за 6-8 гривень за пучок.

«Купила маленькі помідори за 28 гривень, бо це були найдешевші на ринку. На свою пенсію не можу купляти більш гарніших помідорів. Навіть простий овочевий салат собі зробити зараз коштує дорого.Вже треба починати потихеньку робити закрутки на зиму, а за таким цінами я цього зробити не можу», - скаржиться пенсіонерка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool