У Кропивницькому мешканці скаржаться на дії енергетиків

Серпень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

Відключати електроенергію на території Кропивницького фахівці обленерго мають за графіком, який має бути доведеним до мешканців міста

Наразі вони міняють в обласному центрі опори, і часто хаотично відключають світло.
Про це, йшлося сьогодні, 15 серпня, під час наради міського голови Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів.

Низку скарг на дії енергетиків міський голова отримав віж жителів Масляниківки та Кущівки.

- Олександре Володимировичу, разом з нашим комунальним підприємством “Міськсвітло” тримайте це на контролі: де ми можемо, необхідно оперативно реагувати і відновлювати зовнішнє освітлення, - наголосив очільник міста, звертаючись до свого заступника Олександра Мосіна.

- Взагалі, у нас з обленерго мають бути узгоджені позиції по кожному напрямку роботи. Щоб потім люди не обурювались за спиляні дерева, обрізані дроти радіо і зовнішнього освітлення.

Також Андрій Райкович звернувся до всіх керівників виконавчих органів, аби ті працювали на упередження, та завчасно інформували громаду по кожному проекту та рішенню міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool