У Кропивницькому мешканці обласного центру пригадали правила пожежної безпеки

Березень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградської області посилили профілактичну роботу в житлових масивах міст, селищ міського типу та сіл.

З власного досвіду фахівці Служби порятунку знають, що до пожеж у житлових приміщеннях найчастіше призводить використання несправних або саморобних приладів обігріву, низький рівень контролю за справністю систем опалення, роботою печей, камінів, груб.

Разом з тим у будь-яку пору року, чи то взимку, чи то влітку звичайна людська необережність також призводить до трагічних наслідків, наприклад, куріння в ліжку у нетверезому стані, перевантаження електромережі, залишена ввімкненою без нагляду побутова техніка.

Зважаючи на це, фахівці Служби порятунку продовжують цикл роз’яснювальних бесід з громадянами на тему: «Правила безпеки життєдіяльності».
Так, 21 березня відбулось відпрацювання в районі вулиці Полтавська у Кропивницькому, де багатоповерхівки межують із приватним сектором, а також є значна кількість дошкільних і шкільних навчальних закладів. Рятувальники навчали громадян правилам пожежної безпеки у побуті, нагадали правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, а також закликали слідкувати за роботою побутових електро- та газових приладів, витяжних та вентиляційних систем.
Дітей фахівці Служби порятунку попередили про небезпеку пустощів з вогнем, навчили, як діяти при виявленні підозрілого предмета на вулиці та нагадали прості правила поведінки у побуті.
Для кращого засвоєння почутої інформації громадяни отримали тематичні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool