У Кропивницькому мешканці двох гуртожитків отримали можливість приватизувати житло

Листопад 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Міська рада у Кропивницькому надала згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади гуртожитків по вул. Генерала Родимцева, 96, 98-а.

Зміна власності гуртожитків дасть можливість господарям квартир законно приватизувати своє житло. Всі необхідні погодження попередній власник гуртожитку надав до міської ради.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Відповідно до прийнятого рішення головне управління житлово-комунального господарства міської ради отримало доручення:
1) створити комісію з питань безоплатного прийняття-передачі до комунальної власності територіальної громади гуртожитків по вул. Генерала Родимцева, 96, 98-а та скласти відповідні акти прийняття – передачі;
2) акти прийняття – передачі внести для затвердження на засідання виконавчого комітету Кіровоградської міської ради.
Управлінню власності та приватизації комунального майна міської ради має оформити право власності на зазначені гуртожитки за територіальною громадою з видачею свідоцтв про право власності.

Передбачається, що обидва будинки передадуть на баланс ЖЕО №2.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool