У Кропивницькому, майже в центрі міста, сталася ДТП (ФОТО)

Жовтень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1281 | Коментарі: 0

Водій, керуючи авто ВАЗ 21061, рухався вилицею Миколи Смоленчука та при виїзді на нерегульоване перехрестя з вулицею Михайлівська, не надав переваги в русі (не виконав вимогу знаку 2.1 «Надати дорогу») транспортному засобу Mercedes, який рухався по головній дорозі, та скоїв з ним зіткнення.

При ДТП ніхто не постраждав, авто отримали механічні пошкодження. Під час спілкування з водієм легкового авто, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп`яніння.

Від проходження освідування на стан алкогольного сп`яніння чоловік відмовився. Нагадуємо, відмова не є приводом для уникнення відповідальності, а автоматичним визнанням свого правопорушення.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Тож на порушника, 45-річного водія ВАЗ-21061, патрульні склали протокол за ч.1 ст. 124(Скоєння ДТП) КУпАП та ст. 130 ( керуваня авто у стані сп`яніння) КУпАП

У Кропивницькому, майже в центрі міста, сталася ДТП

У Кропивницькому, майже в центрі міста, сталася ДТП


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool