У Кропивницькому машинобудівники відзначили своє професійне свято

Вересень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

День машинобудівника відзначали сьогодні, 22 вересня, у Кропивницькому. На урочистості колективу працівників ПрАТ «Червона зірка» завітав міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Очільник обласного центру тепло привітав колектив провідного підприємства машинобудівної галузі, подякував заводчанам і керівникам об’єднання Павлу Штутману і Сергію Калапі за те, що в складні часи змогли зберегти збудоване попередниками, та продовжують розвивати нове, європейське виробництво.

- Ваше професійне свято по – праву є нашим спільним святом для всього міста, - наголосив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. - Тому що потужні трудові колективи, провідні підприємства всієї України, а найперше – це «Червона зірка», «Гідросила» є центром сільськогосподарського машинобудування, основою нашої економіки. Ви маєте велику і славну історію. Ви не лише створюєте нові агрегати, які надзвичайно потрібні аграріям, ваші попередники розбудували значну частину міста – звели цілі мікрорайони. Ваші спеціалісти – висококласні фахівці, організатори сучасного виробництва.

Андрій Райкович вручив під час урочистостей Почесні грамоти та Подяки від міської ради та її виконавчого комітету кращим спеціалістам підприємства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool