У Кропивницькому Марія Чорна вручила нагороди з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Серпень 24, 2021 | Новини | Переглядів: 1426 | Коментарі: 0

У Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М. Кропивницького відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення 30 -ї річниці Незалежності України.

У рамках урочистої частини заходу присутніх привітала очільниця облдержадміністрації Марія Чорна.

«Вітаю вас! Сьогодні ми разом з усією країною святкуємо 30-річчя її незалежності! Наше завдання – щоденно, постійно працювати для того, щоб кожен житель Кіровоградщини у кожній громаді відчував себе захищеним та щасливим. Вірю, що спільно, крок за кроком, ми будемо йти до цієї мети. Сьогодні ж я бажаю вам мирного неба над головою, міцного здоров’я! З Днем Незалежності, Кіровоградщино! З Днем Незалежності, Україно!» - привітала присутніх Марія Чорна.

У рамках церемонії нагородження керівництво області вручили почесну відзнаку області «Честь і слава Кіровоградщини» колективу КНП «Кіровоградська обласна лікарня» - головному лікарю Ларисі Андреєвій та діловоду групи логістики загону спецпризначення військової частини А20777 Олександру Півнєву.

Відзнаку «За заслуги» ІІ ступеня отримав голова благодійного фонду «Щаслива дитина – квітуча Україна» Микола Цуканов.

Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної ради отримали педагоги, військовослужбовці, медики, науковці, діячі культури та мистецтв, керівники фермерських господарств та благодійники.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool