У Кропивницькому лялькарі відкривають новий театральний сезон

Вересень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Вже цілий тиждень, після закінчення відпустки, колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок радує дітвору своїми виставами і розвагами.

Близько тисячі юних кропивничан та мешканців Новоукраїнки і Знам’янки встигли зустрітися з казковими персонажами театральних постановок лялькарів.

Серед найближчих творчих планів колективу – участь у трьох осінніх фестивалях: «Мереживо казкове» у Черкасах, «Вересневі самоцвіти» у Кропивницькому та «Кришталева лялька» у Миколаєві.

9 вересня, о 12.00 годині, у театрі відбудеться офіційне відкриття 79-го театрального сезону. На малечу чекатиме велика святкова програма, насичена іграми і розвагами з ростовими ляльками, дитяча дискотека з мильними бульбашками, солодкі дарунки, а також музична шоу-казка «Веселий дивограй» Н.Педько (3+).

У неділю, о 12.00 годині малеча зможе переглянути виставу «Вовченятко з казкової торби» В.Гольцова(4+), а о 17.00 годині митці представлять казку для дорослих «Ніч напередодні Різдва» за М.Гоголем, з якою вже наступного ранку колектив вирушить на фестиваль до Черкас.

І нехай у новому театральному сезоні здійсняться усі творчі задуми наших лялькарів і сподівання шанувальників мистецтва театру ляльок!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool