У Кропивницькому лялькарі відкрили театральний сезон (ФОТО)

Вересень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

У неділю, 8 вересня, колектив академічного обласного театру ляльок радо зустрічав глядачів 81-го театрального сезону. З нагоди урочистого відкриття, лялькарі влаштували для своїх відвідувачів веселі розваги і конкурси з подарунками.

Зранку, на театральному подвір’ї, дітвора із захопленням метушилася біля мультяшних персонажів, які зустрічали гостей та фотографувалися з малечею.

Після вітальної частини, педагог-організатор повідомила присутнім про заходи і акції, заплановані митцями у новому сезоні.

А потім, у малому фойє театру, на дітвору чекало веселе «Поролонове шоу», організоване театралами разом з представниками розважального центру «Fantasy town».

Майже з аншлагом відбувся показ музичної казки «Вовк і семеро козенят», після якої серед присутніх були розіграні запрошення на безкоштовне відвідування вистав театру. Головний приз, річний абонемент, дістався чарівній дівчинці - Алі Агоян. На думку митців і глядачів, свято пройшло чудово.

А вже сьогодні вранці, натхненні вдячними відгуками артисти – Інна Марченко, Олена Мудрієвська, Іван Кучерук та Максим Борисов – відправилися до Черкас, на фестиваль театрів ляльок «Мереживо казкове», де мають представити мюзикл «Вовк і семеро козенят». Тож побажаємо їм успішного виступу, а маленьким черкасцям – гарного перегляду і яскравих вражень!

лялькарі відкрили театральний сезон

лялькарі відкрили театральний сезон


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool