У Кропивницькому ліцей отримав гуманітарну допомогу для навчання (ФОТО)

Лютий 03, 2023 | Новини | Переглядів: 1100 | Коментарі: 0

КЗ «Ліцей імені Тараса Шевченка» Кропивницької міської ради отримав гуманітарну допомогу на суму 43 397 грн.

Столи, стільці, килим, фліпчарт, крісла-мішки, килимки-пазли, книги, настільні ігри, набір «Школа в коробці» та інше стали в пригоді для організації цікавого дозвілля учням різних вікових категорій.

Завдяки отриманій гуманітарній допомозі, в закладі облаштовано і використовується місце для учнів. Для учнів початкових та середніх класів у бібліотеці створене місце для відпочинку. Яскраві меблі та цікавий килим привертають увагу дітей. Ця локація дає можливість зняти напруженість, втому та приємно провести вільний час.

Діти можуть під час повітряних тривог (в укритті), перерв чи після уроків поспілкуватися з однолітками, почитати. Також для учнів є пазли, головоломки, розмальовки. Це все допоможе розвивати креативність дітей, їх логічне мислення, концентрацію уваги.

Перебуваючи в укритті, учні мають можливість пограти в настільні ігри, які є одним із важливих факторів розвитку дитини.

Вони розвивають мислення, терпіння, уважність. Навчають грати у команді, гідно йти до перемоги, з повагою ставитися до інших гравців. Діти тренують також і вміння співпереживати партнерам по грі, терпляче чекати своєї черги, підпорядковуватися правилам. Формуються навички імпровізації, уміння прорахувати власні дії на декілька кроків уперед, розробляти власні стратегії.

Отримані сучасні книги привертають увагу учнів. Завдяки йому діти з користю проводять своє дозвілля (активно читають як під час перерв, так і під час перебування в укритті.).

Завдяки книгам діти розвивають інтелект, пам’ять, увагу, уяву. Учні вчаться думати, аналізувати, засвоювати новий матеріал, робити висновки, отримують новий досвід.

КЗ «Ліцей імені Тараса Шевченка» Кропивницької міської ради отримав гуманітарну допомогу на суму 43 397 грн.

КЗ «Ліцей імені Тараса Шевченка» Кропивницької міської ради отримав гуманітарну допомогу на суму 43 397 грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool