У Кропивницькому ліквідовують наслідки вибуху у багатоповерхівці (ВІДЕО)

Березень 23, 2023 | Новини | Переглядів: 1406 | Коментарі: 0

23 березня о 09:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух в одній з квартир дев’ятиповерхівки на вул. Юрія Коваленка у м. Кропивницькому.

Прибувши на місце виклику о 09.30, рятувальники встановили, що у квартирі на шостому поверсі стався вибух без послідуючого горіння. Внаслідок вибуху в квартирі зруйновано міжкімнатні перегородки, балкон, вікна та міжкімнатні та вхідні двері. В сусідніх квартирах пошкоджено вікна та вхідні двері. У квартирах на 5 та 7 поверхах пошкоджено вхідні двері. В 6-ому під’їзді пошкоджено двері ліфта, вибиті вікна. Окрім того, ушкоджень зазнали вікна у сусідніх багатоповерхових будинках.

Орієнтовна причина – вибух газо-повітряної суміші.

На місці події виявлено одного травмованого, якого з опіками різного ступеня важкості доправлено до Кіровоградської обласної лікарні. Стан постраждалого тяжкий.

Під час ліквідації наслідків вибуху підрозділами ГУ ДСНС України в області врятовано двох осіб: травмованого чоловіка та дівчину із сусідньої квартири, ще шістьох евакуйовано.

На місці події працює міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Інформація щодо руйнувань конструкцій встановлюється комісією Кропивницької міської ради разом із спеціальними службами.

Для ліквідації наслідків вибуху залучено 31 чоловік особового складу, 8 одиниць техніки 1-го пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Кіровоградській області, а також служби взаємодії: ВАТ «Кіровоградгаз», ПрАТ «Кіровоградобленерго», МОЗ та ГУ НП в області.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool