У Кропивницькому ліквідовано пожежу по вул. Київській

Березень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 1666 | Коментарі: 0

27 березня о 20:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу з послідуючим вибухом на автомобільній стоянці по вул. Київська м. Кропивницький.

На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи м. Кропивницький. За попередніми даними, відбулось горіння трьох вантажних автомобілів (цистерни з газозаправним обладнанням).

Під час гасіння пожежі відбулось 7 вибухів різної потужності з послідуючим загорянням поряд розташованих 10 легкових автомобілів, 5 вантажних автомобілів та будівлі колишньої СТО на площі 200 м2. Пожежу локалізовано о 20:55 та о 22:45 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 85 чоловік особового складу та 19 одиниць техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Причини пожежі з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool